Biscuiti spiralati

de nadina73 in Dulciuri, 25 Mai 2010 | 5854 vizualizari

 

piticul meu dragos e cu biscuitit

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 500 faina
  • 350 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte fierbinte
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3 vanilii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Se amesteca bine untul cu laptele fierbinte,apoi se pun ouale amestecate cu zaharul pudra si faina

Se framanta bine un aluat ,totul depinde de oua daca oul e mare s-ar putea sa intre 550 g faina.

Se imparte coca in 2 parti

Intr-una se pune vaniliile si se framanata bine pana se incorporeaza vaniliile

in cea de a doua se pune cacao si se framanta bine pana se incorporeza bine cacaoa

Se intinde o foaie alba si apoi cea maro si se suprapun,dupa care se ruleaza se pune in folie de aluminiu  sau folie de plastic si se pune la congelator 30 minute(pt a se putea taia mai bine)

Initial trebuie sa iasa 2 rulade ,eu in schimb le.am facut mai mici si au iesit 3, doua mai mici si una mai mare,dar incercati cu 2 va ies mai bine.

Dupa ce scoatem aluatul de la congelator se taie feliute de 1 cm si se coc in tava unsa cu ulei, am pus eu,la 180 grade aproximativ 15 minute

mie mi-au iesit 2 tavi de cuptor mari ,tava de la aragaz(electric)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

29.05.2010, 01:29

Adinacarla 1

31.05.2010, 16:02

felicitari ...si eu am facut acesti biscuiti si ne plac foarte mult...

mariac 1

31.05.2010, 22:58

eu ador dulciurile

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema de cacao